MK EN
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ЗА КОМПАНИЈАТА ПРОИЗВОДИ СЕРТИФИКАТИ КОНТАКТ
DRESSING
SAUCES

 

За повкусни празници, пробајте ги 9-те неверојатни вкусови од новите сосови на Мирана, допадливи на прв поглед! Ви посакуваме среќни новогодишни празници!

Популарни производи претприемач на годината рецепти со мирана
Mexican
Dressing
Sauce Asia
Dressing
Sauce
Sinap
Dressing
Sauce Caesar
Dressing
Sauce

Покрај со квалитетните производи кои неретко се и според барањата и вкусовите на конзументите , со нашиот принцип на директна и навремена достава на производите успеавме да привлечеме голем број на потрошувачи.

За полесно остварување на нашите основни заложби во иднина, од кои што пред се е производството на квалитетни и безбедни производи, менаџерскиот тим на МИРАНА донесе политика за квалитет и политика за безбедност на производите. Во нив се наведени принципите на кои ќе се придржуваме се со цел остварување на нашата основна цел.

Spaghetti

Наскоро...Кечап
Majoнез
Сенф
Маргарин
Оцет
Благи производи
Останати производиISO 22000:2005
ISO 9001

Sertificate of Internal
Auditor of EMS

 Mирана Дооел

Друштво за производство,
трговија и услуги


Производи

Раштански пат

1400 Велес,
Р. Македонија
+ 389 43 222 605
+ 389 43 222 205

+ 389 71 213 446mirana@mirana.com.mk

miranafood@yahoo.com
skype: miranafood