MK EN
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ЗА КОМПАНИЈАТА ПРОИЗВОДИ СЕРТИФИКАТИ КОНТАКТ
DRESSING
SAUCES

За повкусни празници, пробајте ги 9-те неверојатни вкусови од новите сосови на Мирана, допадливи на прв поглед! Ви посакуваме среќни новогодишни празници!

Повеќе...

сосови
кечап
мајонез
сенф
оцет
маргарин
благи
Oстанати
производи
Производи во мало пакување

Зебра крем

400 г

 

Зебра крем

750 г

 

Зебра крем

900 г

 

Чоколаден
прелив 600 г

 

Чоколаден
прелив 1000 г

Meшан
мармалад 750 г

Meшан
мармалад 850 г

Meшан
мармалад 855 г

Maрмалад од
јаболко и цимет

Maрмалад од
јаболко и цимет

Maрмалад од
јаболко и цимет

Мармалад  од
вишна 850 г

Мармалад од
праска 750 г

Мармалад од
праска 850 г

Мармалад од
праска 855 г

Производи во големопродажба и хорека

Какао крем
за пекари 3 кг

Зебра крем

Мешан
мармалад 2,5 кг

Мешан
мармалад 3,5 кгКечап
Majoнез
Сенф
Маргарин
Оцет
Благи производи
Останати производи

Mирана Дооел

Друштво за производство,
трговија и услуги


Производи

Сертификати

ул. Благој Нечев бр. 49

1400 Велес,
Р. Македонија
+ 389 43 222 605
+ 389 43 222 205

+ 389 71 213 446mirana@mirana.com.mk

miranafood@yahoo.com
skype: miranafoodISO 22000:2005
ISO 9001

Sertificate of Internal
Auditor of EMS