MK EN
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ЗА КОМПАНИЈАТА ПРОИЗВОДИ СЕРТИФИКАТИ КОНТАКТ
DRESSING
SAUCES

За повкусни празници, пробајте ги 9-те неверојатни вкусови од новите сосови на Мирана, допадливи на прв поглед! Ви посакуваме среќни новогодишни празници!

Повеќе...

 

сосови
кечап
мајонез
сенф
оцет
маргарин
благи
Oстанати
производи
Производи во мало пакување

Сенф
500 г

Сенф
700 г

Производи во големопродажба и хорека

Сенф
3 кгКечап
Majoнез
Сенф
Маргарин
Оцет
Благи производи
Останати производи

ул. Благој Нечев бр. 49

1400 Велес,
Р. Македонија
+ 389 43 222 605
+ 389 43 222 205

+ 389 71 213 446mirana@mirana.com.mk

miranafood@yahoo.com
skype: miranafood

Mирана Дооел

Друштво за производство,
трговија и услуги


Производи

СертификатиISO 22000:2005
ISO 9001

Sertificate of Internal
Auditor of EMS