MK EN
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ЗА КОМПАНИЈАТА ПРОИЗВОДИ СЕРТИФИКАТИ КОНТАКТ
СЕРТИФИКАТИ

 

ISO 22000:2005

издаден од: Crosert
датум на издавање: 15.04.2011

Сертификат за систем за управување со безбедна храна.

ISO 22000:2005

издаден од: IQNet
датум на издавање: 15.04.2011

Food safety
management system.

Sertificate of Internal
Auditor of EMS

издаден од: CEMS - Чешка
датум на издавање: 28.03.2005

Sertificate of Internal Auditor
of EMS

ISO 9001

издаден од: IQNet
датум на издавање: 15.04.2011

Сертификат за систем за управување со безбедна храна.

ISO 9001

издаден од: Crosert
датум на издавање: 15.04.2011

Food safety
management system.Кечап
Majoнез
Сенф
Маргарин
Оцет
Благи производи
Останати производиISO 22000:2005
ISO 9001

Sertificate of Internal
Auditor of EMS

 Mирана Дооел

Друштво за производство,
трговија и услуги


Производи

Раштански пат

1400 Велес,
Р. Македонија
+ 389 43 222 605
+ 389 43 222 205

+ 389 71 213 446mirana@mirana.com.mk

miranafood@yahoo.com
skype: miranafood